Om oss

Om oss

Ecoride grundades 2007 och har sedan dess vuxit med rask takt. Under dessa år har våra elcyklar sålts runt om i hela Skandinavien via vår webbsida. 2009 öppnade vi en butik i Göteborg och under 2010 en butik i Stockholm. Våra elcyklar säljs även via återförsäljare runt om i Sverige. Vår grundidé är att ge allmänheten en enkel möjlighet att bidra till en bättre miljö: Välj bort bensindriva fordon och cykla mera, vilket man garanterat gör med våra elcyklar. Vi ser också våra elcyklar som en möjlighet för individer med nedsatt rörlighet. Vi strävar ständigt efter att förbättra oss och utveckla våra produkter. Vår vision är att leda den skandinaviska elcykelmarknaden.

 

Affärsidé

Ecoride ger allmänheten en enkel möjlighet att bidra till en bättre miljö genom att välja våra elcyklar framför bensindriva fordon.

 

Förtagsinformation

Ecoride AB, Box 2383, 403 16 Göteborg

Organisationsnummer: 556764-6871

Innehar F-skattesedel

Plusgiro: 484023-7

Bankgiro: 329-7827

 

Vi är med vid produktionen

Våra elcyklars komponenter produceras i Japan och Taiwan medan slutmonteringen av elcyklarna sker i Kina. Du hittar bland annat originaldelar från Shimano,  Abus och Tektro på våra elcyklar. Då vi regelbundet närvarar vid produktionen kan vi förutom att säkerställa högsta kvalité av våra produkter även vara med och påverka utvecklingsarbetet. Vi strävar ständigt efter att förbättra våra elcyklar och utnyttja nya tekniker.

 

Kvalité

Vi tycker att det är viktigt att din elcykel ska hålla för att ta dig till jobbet i många år, dag ut och dag in, i ur och i skur. Våra komponenter är väl valda för att passa vårt svenska klimat och våra vanor. Med bland annat aluminiumskruvar som inte rostar, Shimanoväxlar, punkteringsskyddade däck, LED-belysning och en ram i lätt aluminium kan vi erbjuda ett antal slitstarka, robusta och väldigt bekväma modeller som passar de flesta människors behov och plånböcker. Alla Ecoride elcyklar uppfyller EN15194.

2 kommentarer till Om oss

  1. C.weidemann skriver:

    Hej

    Hur mycket kostar det att köpa ett batteri till EcoRide?
    M v h CW

Kommentera