Premiär idag för ny elcykelbutik i Stockholm!

Premiär idag – EcoRide öppnar ytterligare en specialiserad elcykelbutik i Stockholm vid Roslagstull. Alla som är nyfikna på hur en elcykel fungerar är varmt välkomna till Birger Jarlsgatan 131 för en provtur. Välkomna!

I nyöppnade elcykelbutiken vid Roslagstull finns ett brett modellprogram av med en elcykel för alla.

EcoRide har redan ett etablerat elcykelcenter på Södermalm, Östgötagatan 49, i Stockholm, och driver efter nyöppnandet av butiken vid Roslagstull två separata elcykelcenter i Stockholmsregionen.

EcoRide upplever ett stigande intresse för elcykeln bland människor som ser fördelarna med ett snabbt, enkelt och bekvämt transportmedel. Många väljer elcykel av miljöskäl. Att ställa ifrån sig sin bensindrivna bil är ett effektivt och enkelt sätt att minska koldioxidutsläppen och leva grönare. Elcykeln ger frihet och genom att elcykla håller man sig också frisk och glad. En bonus är att man inte behöver kommer fram svettig till jobbet eller mötet – valet är fritt.

EcoRide – Den enkla vägen fram!
Vårt mål är att göra ditt liv lite enklare. Med detta i ryggen har vi tagit fram elcyklar med smarta funktioner och försett dem med kvalitetskomponenter anpassade för det nordiska klimatet. Vi strävar efter att hela tiden utveckla våra produkter så att det ska ge dig lite hjälp på vägen över gator och torg.

Gillar du också tanken av backar som beter sig som raksträckor och avstånd likt Tour de France som plötsligt är som vägen till kiosken? Då är du mogen nog för att komma förbi oss och testa hur en EcoRide kan göra livet lite enklare.

Det här inlägget postades i el-sykkel, elcykel, elcykel i media, Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentarer inaktiverade.