Lyckad mässa för EcoRide – ökat intresse för elcykel

Lyckad mässa, mycket folk och stort intresse för alla EcoRides elcykel-modeller!

Sveriges stora cykelhelg, Sweden Bike Expo på Kistamässan, är nu avklarad och vi på EcoRide vill tacka alla besökare som kom till vår monter och som tog en tur på en EcoRide elcykel på testbanan. Vi kan glädjande konstatera att intresset för våra elcyklar växer vidare och fler ser fördelarna med att  ta sig fram på ett modernt och effektivt transportmedel – dvs en riktig elcykel med kvalité och balans från EcoRide.

Vi märker även av en ökad trend av pendlare tar sig fram vintertid på sin elcykel med dubbdäck. EcoRides stabila konstruktion med batteriet rätt placerat lågt mellan hjulen ger ökad stabilitit, balans och goda cyklingsegenskaper – mycket viktiga egenskaper för en elcykel både sommartid och vintertid eftersom man ofta cyklar lite fortare än vanligt.

Givtvis kommer EcoRide finnas på plats på fler mässor framöver. T.ex. kommer EcoRides elcyklar finns på plats under Caravan Stockholm den 14-17 februari 2013.

Vi syns då.

Mvh,
Team EcoRide

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentarer inaktiverade.